9 Haziran 2016 Perşembe

BLOGDA AZICIK DEĞİŞİKLİK :)

Herkese iyi geceler. Hatta şuan hayırlı sahurlar demeliyim, bizim davulcu davulunu gümletti az önce. Umarım Ramazan herkes için iyi gidiyordur, Allah oruç tutanların yardımcısı olsun. Ama ençok da sürekli oruç tutar gibi gezenlerin :( Bu ayda bizlerin ihtiyaç sahibi insanları daha çok anlama ve onlara herz amankinden daha çok yardım etmeye çalışma ayımızdır. Allah ihtiyacı olan tüm insanlara (Müslüman olsun olmasın) yardım etsin inşallah. 



Bende bu saatte cupcake yaptım. Sahur için değil tabiki,  ayy bunları şimdi yesem sabah bidon bidon su içmek isterim heralde :) Kızımın paylaşım günü yarın okulda ve arkadaşlarıyla paylaşması için çocuklara pişirdim. Çikolatalı ve vişneli kek Nehirin en sevdiklerinden. Afyet olsun şimdiden hepsine.

Gelelim bloğumun yeni görüntüsüne. Umarım beğenmişsinizdir yeni halini. Keklerin pişmesini beklerden bende biraz kurcalayayım dedim ve ortaya böyle bişeyler çıktı. Aslında ben bloğumu bu işi profesyonel olarak yapan birine teslim edicektim ama fotoğraf olayını henüz hazırlayamadığım için kısa bir süre daha beklemede kalıcak.
Ama logomu halledince, hemen yeni bloğuma kavuşucam.  Hatta bu kavuşma için birde hediye vermeyi düşünüyorum takipçilerime. Nasıl bişey yapabilirim henüz bilmiyorum, belki bir etkinlik düzenlerim veya direk kura olabilir, yadaa yeni bloğuma ilk yorum yapan 3 kişiye hediye yollayabilirim. Balalım zaman ne göstericek bize.
Birde Nehirime kloş bir etek diktim dün gece ama henüz fotoğraflayamadım. Yarın inşallah onuda resimleyip yayınlayacağım.
Şimdi bende yatayım artık, zira saat 02:00 oldu bile :)) Herkese afiyet dolu sahurlar olması dileğiyle, hoşçakalın...
Irmak

6 yorum:

  1. ben blogunuzu yeni keşfettim, o yüzden eski görünümü ile şimdikini karşılaştıramıyacağım ama bu görünüm benim çok hoşuma gitti. iyi günde kullanın.
    bu arada hayırlı ramazanlar .
    bende beklerim , sevgiler..
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim, bende sizi ekledim, ne kadar güzel renkli bir bloğunuz var. Hatta şu nostaljik kartpostal etkinliğine bile katıldım sayenizde. Umarım sık sık görüşürüz bundan sonra :)

    YanıtlaSil
  3. o zaman güzel bir blog arkadaşlığının başlangıcının ilk günü olsun bu gün :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Çok sevinirim :) görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  5. Çocuklar çok şanslı o zaman. Ellerinize sağlık çok leziz gorunuyor

    YanıtlaSil