17 Ağustos 2016 Çarşamba

MİNİKLERİME MİNİK KALPLİ SAÇAKLI ELBİSE

Herkese merhabalar. İş arasına iş sıkışırmı dicem ama Nehirim isteyince sıkıştırılıyor valla :)



Tatlışımın sevdiği püsküllü tişörtten kalıp çıkartarak pratik kesim penye birer elbise diktim. Diktim de Nehir hanım üzerine bile giymedi. Beğenmemiş hanımefendi.


Nehirin elbisesini sadece askıda fotoğraflayabildim. Yüzüne bile bakmadı yahuu, oysaki ben onun için gece gece oturdum, sırf o sevinsin diye. Nasılda huylar değişiyor böyle, daha önce çok mutlu olan kız şimdi yıkanmaktan rengi benzi atan iki şorttan başka bişey giymek istemiyor 🙁


Niloşum henüz problem çıkartma aşamasında değil çok şükür. Elbiseyi giyer giymez ayna karşısına geçti, hoşuna gitti. "Bakkkk cici" diye babaannesine gösterdi hemen.


Pozda veriyor kuzucum annesine 😙 Ama Nehirle ne yapıcaz bilmiyorum, 4 yaş sendromuna mı girdi noldu anlamadım. Herşeye bi itiraz, sürekli ne söylesem tersini yapma çabaları, beni kızdırmaya çalışmalar (hemde gözümün içine baka baka).


Napçam bilmiyorum, inşallah uzun süre sürmez bu sendrom olayları. Benim zamanımda terlik sendromu vardı, annem terliği gösterdiğinde biterdi hemen, sanırım azıcık totoya vurma zamanı geldi heralde. 


Şimdilik görsellerimiz ve yazımız bu kadar hanımlar. Sizde dua edin bizim içinde hemen aklımız başımıza gelsin. Çok stresliyiz bu kızların hallerinden..  Kendinize çok iyi bakın, sevgiyle, sağlıkla, sıhhatle kalın...
Irmak


2 yorum:

  1. Oyy maşallah bıcırığa,nasıl da yakışmış,ellerine sağlık canım..ayyy bitmiyor bu sendromlar yahu,aynından bi tane de bizim evde var,hiç dinlemiyor,en ufak birşeyde ağlayarak kurtulma silahını kullanıyor :(Onlar büyüyor bizdeki sabır tükeniyor :) Ne yapalım sağlıklı olsunlarda..

    YanıtlaSil
  2. Sormayın, sabırlar tükeniyor ama elden ne gelirr, biz alışcaz sanırım bu hallere :( nil elbisesini çok sevdi, bana getirip getirip duruyoo anne cici diye 😀 en azından birini memnun edebildim çok şükür :)

    YanıtlaSil