14 Şubat 2018 Çarşamba

YARIM DAİRE ETEK ve SEVGİLİLER GÜNÜ

Herkese merhabalar. Nasılsınız sevgili hobiseverler? Ben pazar günü uzun bir aradan sonra iş başı yaptım çok şükür ama bide bana sorun. fiziki anlamda gerçekten çok zorlandım. Henüz tam iyileşemedim evet ama migren için başkada tedavi yok. Neyse artık hakkımızda hayırlısı diyorum. Kısmetimizde kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Yeter ki sağlığımız sıhhatimiz yerimizde olsun.


Geçenlerde instagramdan @birparcakumas ta görüp bayıldığım bu kumaşı direk olarak maksi boy kloş etek olarak düşünüp hemen almıştım. Geldiği gibi de hemen beli kemerli, fermuarlı bir pratik kloş etek kestim. Ama ilk diktiğim fermuar bozuk çıkınca söktüm ve yenisini taktım. 


Daha sonra diğer denediğim fermuarda bozuk çıkmasın mı. Allah Allah gece gece nereden bulacam bir fermuar daha. Napim, kestim kemeri, eteği de kalça ölçüme göre kestim ve beli lastikli bir etek olarak diktim.



Yani anlayacağınız ben basit değil, layıkıyla bir etek dikeyim dedim ama kısmet olmadı. ama tabi asıl takıldığım kemer değilde boyunun kısalması oldu.



Neyse inşallah birdahakine uzun bir maksi eteğim olacak :) Hemde beli lastikli ve tam daire yapıcam bu sefer.


Umarım sizlerde beğenmişsinizdir eteğimi.


Bugün sevgililer günüydü. Bizim normalde böyle özel gün kutlamalarımız yok. Ama eşim nedense içinden gelmiş heralde pasta ve çiçekle bir süpriz yaptı bugün bana.


Hadi dedim madem pasta kesicez, şu diktiğim eteğimide giyimde bari fotosuda çekilmiş olsun hazır 😄


Nehir hemen geldi tabii,kazağı ve kemeri o kombinledi 😍 Zevkli kızım benim, halasına çekmiş bence, oda çok zevkli giyinir 😚


Kafamdaki taçda tabiki onun seçimi 😄 Ben ana kraliçeyim çünkü evde, eee her horoz kendi çöplüğünde öter ama dimi 😉


Sonuç olarak, eteğim ben ve çiçeklerim 💗💗💗 Herkesin sevgililer günüde kutlu olsun 😚

Kendinize iyi bakın, sevgiyle, saygıyla ve sevdiklerinizle kalın.

Irmak :)

2 yorum:

  1. harika olmuş canım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen cevap dönemedim, çok teşekkür ederim, çk sevindim beğenmenize 😍😚

      Sil