14 Şubat 2018 Çarşamba

MİLLİ SWEETSHIRT BURDA DERGİSİNDEN

Merhabalar sevgili arkadaşlarım. Nasılsınız? Malesef üzgün haberler aldığımız bir dönemde ayakta durmaya çalışan, görmemeye duymayaya çalışan bir toplum olarak yaşamaya başladık. Askerlerimiz birer birer şehit düşerken, anaları babaları, eşleri çocukları yollarını gözlerken bizler yaşamaya devam eder olduk hiçbişey olmuyor gibi. Ateş düştüğü yeri yakar, ama aslında hepimizin ciğeri yanıyor. Her nekadar bilmiyormuş gibi yapsak da, yaşamaya devam etsekde içimizde bir yerlerde gözyaşları dinmiyor. Allah şehitlerimizin yakınlarına sabırlar versin, başka acı göstermesin.

Bu sweetshirti aslında sevgili Sedanın etkinliği için diktim. Yoksa sweet dikeceğim yoktu yani :)) Ama iyikide dikmişim, kalıp gerçekten süper. Ve birçok farklı kumaşlada farklı farklı yorumlanabilir bir kumaş. 


Modelimiz Burda dergisi Aralık 2017 110 nolu model. Ben kallıbı 40 beden çıkardım ama dikiş paysız olarak kestim. Ne dar nede bol oldu, bence iyi oldu.



Tam yakasını yapmıştım ki ne göreyim, yakayı düdük gibi yapmışım. Sökmeye üşendim, bende yakanın içine don lastiği geçirdim :)) Bence güzelde topladı, kumaşın pufudikliğinden de pek anlaşılmıyor içinde lastik olduğu :)



İşte sevgili @siyahdantel in düzenlediği #millisweatshirt kalıbıyla hazırlanan #ayrintisweatshirttegizlidir etkinliği için hazırladığım modelim.



Umarım sizlerde beğenmişsinizdir :)

Kendinize iyi bakın, sevgiyle, saygıyla, sevdiklerinizle birlikte kalın.

Irmak

2 yorum:

  1. Blog takip etkinliğinde gördüm sizi hiç el becerim olmasa da böyle şeyler yapanlara hayranım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde çok yoktu, ama deneye deneye sanırım artık ortaya iyi bişeyler çıkarabiliyorum 😍 Çok memnun oldum gelmenize, sık sık görüşmek dileğiyle 😍😚😚

      Sil