1 Haziran 2016 Çarşamba

BAKIR (TURUNCU) SAÇLARIM

Herkese iyi geceler. Gece gece canım sıkıldı, geçen gün dikmiş olduğum leopar kalem eteğin kumaşından kendime kimono tarzı salaş bi ceket dikim dedim ama beceremedim... Kumaş tok bi kumaş olunca malum kol evleri çirkin oldu. Bende size yeni saç rengimi gösterim istedim.


Yeni değil aslında, 3-4 aydır bu rengi kullanıyorum. Her boyatmadan sonrada sanki daha bi hoşuma gidiyor.



Şişlide Legend kuaföre gidiyorum. Sağolsunlar çok ilgileniyorlar saçlarımla...  Epeydir boyanmasına rağmen saçlarımda bi kuruluk veya kırılma olmadı boyadan kaynaklı. Biz bayanlar için çok önemli bişey saç olayı.



Buda saçımın topluyken gözüken rengi. Kızıl olmasına rağmen iki haftada bir boya istemiyor. Hemen hemen 1,5 ayda bir gidiyorum dip boyaya ama rengi aka aka solmuyor çok şükür.

Yalçın abi sağolsun akmasını engelleyici bir şampuan ve saç kremide vermişti bana, sanırım gayet işe yarıyorlar :)

Legend kuaför aslında görümcemin neredeyse 20 senedir gittiği bir yer. Ben ilk olarak 2009 da gelin başım orda yapılırken tanıştım kendileriyle. Tüm çalışanlarıylada gayet ilgili ve güzel yüzlü bir ekip var orada. Yani tek başınıza bile gitseniz canınız sıkılmaz emin olun. :)

İnşallah sizlerde beğenmişsinizdir saçlarımı. Şimdi bebeler uyurken yatayımda yarın yine koşturmacalar beni bekliyor.

Hadi kalın sağlıcakla, iyi geceler herkese...

2 yorum:

  1. Saçlarınızın rengi hoş görünüyor gerçekten, çok çok eskilerden uzun yıllar kızıl kullanmıştım biraz koyu bir kızıldı aslında ama kızılın her tonu halen ilgimi çeker, size de yakışmış bence, minik prensesi de öpüyorum yanaklarından sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim, kızıl gerçekten güzel bir renk, bende çok seviyorum, özellikle beyaz tenlilerde çokdaha güzel duruyor. Kızılın tek sorunu her renk üst giysiyle uymaması :))) mesela uzun zamandır pembe ve kırmızı giymiyorum çünkü saçımla yakışmıyor. Artık kızıl sevdasından vazgeçene kadar yapıcak bişey yok :)

    YanıtlaSil