29 Eylül 2016 Perşembe

KUMAŞTAN HEDİYE PAKETİ :))

Tekrardan merhabalar herkese. Gece gece yine ne var Irmak diceksiniz ama bu sonuncu postum 😊


İşte kumaştan hediye çantası, yazıda burda biter ve ben gider 😄😄😄 desemde gitmem henüz, bugün bir bayan olarak kelime haznemi yeteri kadar tüketemedim çünkü 🙃


Bence çok güzel düşünülmüş bir hediye paketi, hiç bi zaman çöpe gitmez, en azında birkaç sene veya kirlenene kadar kalır diye düşünüyorum.


Bitmiş halinin ölçüleri bu şekilde, içine çok rahat bir tişört, veya parfüm yada kupa gb bi sürü şey konup kullanılabilir.


Hanımlar içlerine takı toka koyarak veya makyaj çantası olarak da kullanabilir. Ben bu çantayı pinperestte gördüm, yurt dışında beslenme çantası olarak bile kullanılıyor 🤔


Dikimi çok kolay, ben bile dikebildiysem 😁 Şimdi tabikii Nehirimde istiyor aynısından. Nehire diktiğimi resimleyebilirsem yapılışınıda anlatırım size seve seve (iş ben vakit bulayım)


Ve el emeği göz nuru üç çantada hazır talihlilerim için :)  Yarında kombinlerini yapıp duyurumu hazırladım mııı başlasın çekilişimiz inşallah :) 

Şimdi ben kaçar ama yatmaya değil, saat 4 te eşimi havaalanına bırakıcam, anca hazırlanırım 😀 Kendinize çok iyi bakın, bu arada çekiliş ile ilgili önerileriniz olursa seve seve dinlerim :)

Sevgiyle, sağlıkla, sıhhatle ve sevdikleriniz ile kalın, hoçakalın...

Irmak

Not: Bu aralar "ve" ekini çok kullandığımın farkındayım, kusura bakmayın olurmu 😙😙😙






2 yorum:

  1. Degisik bir fikir. Yüreğine ve ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim, malesef fikir benim değil ama bencede çok güzel düşünülmüş 😊 pinperestte görmüştüm, yurt dışında beslenme çantası olarak kullanıyormuş genelde, plastik yerine bez, daha iyi tabii :)

    YanıtlaSil