19 Mart 2016 Cumartesi

ELSALI SIRT CANTASI


Oncelikle herkese merhabalar. Cok uzun zaman gecti yine ama iki cocukla zor oluyor bu is (bana gore tabii)
Inanin oyle ozlemisim ki dikis makinemi, dun gece epey hasret giderdik. Ama sonrasi uykusuz bir gece oldu tabi benim icin :)


Son zamanda kizlarin hayran oldugu elsaya bizde hayraniz tabiki. Kiyafeti olsun, tokasi stickeri olsun, hatta ic camasirina kadar yapmislar.  Bunu goren cocuklar tutturmaz mi...


Birgun oturupta canta dikecegimi dusunmemistim. Ama nehir tutturunca elsali canta diye, baktim neler var elimde,  kor topal diktim iste cantayi.  Cantanin alt kismina dikdortgen bi mukavva kestim, sonra onu poset ile kapladim ki islanirsa bozulmasin diye, sonrada cantanin tabanina monte ettim.


Kumaslarimin ikiside aslinda elbiselik popline benzeyen ince pamuklu kumaslar. Elsali olani elbise dikmek icin almistim ama desenleri yatay ust uste yaptiklari icin elbise olamazdi. Anca bi etek olabilir diye kenarda bekliyordu. 


Haliyle tum kumaslari telaladim, icinede kapitone ile astarladim. Iste oldu bize elsali canta. Bugun okula giderken cantasini kullandi bile Nehirim :)


Kizimin gonlu oldu, cantasini gorunce cok sevindi minik kusum. Tabii bende dikis makinamla bulustum uzun bi aradan sonra :) 


Simdi hazir makinam acikken elsali kumastan buzgulu basit bir etek dikeyim. Tekrar gorusmek uzere...





4 yorum:

  1. Çok şanslı kuzucuk annesinin eline sağlık. Aradaki küçük bakışı çok tatlı. Güle güle kullansın fıstık içi :))

    YanıtlaSil
  2. Çok sağolun şebnem hanım, çanta bütün gün elimizde sırtımızda çok sevdik

    YanıtlaSil